sâmbătă, 30 iunie 2012

COMANDA J`S BOUTIQUE

Blogul de unde mi-am achizitionat luna trecuta o bluza+o rochita(la reducere 70%)este:  http://jssboutique.blogspot.ro
Site`ul apartine unor fete care fac haine pentru toate gusturile. Majoritatea din ele imi plac mult, insa unele sunt prea extravagante pentru gusturile mele, insa perfecte pentru alte gusturi.
Materialele din care se lucreaza sunt bune, majoritatea modelelor sunt unique si pline de imaginatie. Gasiti pe acest site pantaloni, bluze, camasi, body`uri, tricouri, salopete,nu gasiti papuci si accesorii, insa la cum sunt create hainele, nu mai trebuie accesorizate. Preturile sunt ok, poate un pic prea mari la unele articole, iar daca cumparati de la reduceri le gasiti la preturi foarte mici.
Articolele se expediaza pe teritoriul Romaniei prin posta sau prin curier rapid. Persoana de contact: jss_office@yahoo.com, plata se face atat ramburs, cat si prin depunerea banilor intr-un cont, asa cum am procedat eu. Hainele se pot returna la 3 zile dupa primirea acestora, asa ca daca nu va place materialul, cum va vine sau nu corespunde marimea, se rezolva.





HAINUTE-POZE DE PE SITE:

 HAZEL BLOUSE, arata exact ca in poze, e finuta, eleganta si se poate combina usor cu alte articole vestimentare. Am dat pe ea: 19 lei


EDEN DRESS, imi place cum se aseaza pe corp, arata mai bine in realitate decat in poze, e colorata, vesela si perfecta pentru o zi de vara. Pret: 21 lei


POZELE MELE:






Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***

vineri, 29 iunie 2012

Part of some beauty places.

Amenajarea interioara: pe cat de simpla pare, pe atat de complicata este.


Pentru mine, cele mai importante spatii dintr-o locuinta sunt baia si dormitorul. Sa ne gandim la o seara in care ne intoarcem obositi de la servici/scoala/petreceri/intalniri, ne schimbam in dormitor, aranjam frumos hainele in sifonier, apoi facem o baie spumoasa in esente de aromaterapie. Automat ne incarcam bateriile, ne simtim fericiti, avem un somn linistit si asteptam ziua de maine fara "vai", "of". Nu-i asa?
Am atasat niste poze care imi plac foarte mult, atmosfera e linistita,in culori deschise si pastelate totul este pur, romantic, curat, confortabil sensibil, multa eleganta prin detalii si culoare.
BAIA










DORMITORUL





















Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***

COMANDA RASSPBERRY


RASSPBERRY este un site activ din anul 1996. Raspberry a deschis primul magazin stradal in Buzau, urmat apoi de magazine in alte orase precum Focsani, Bacau si Galati.
Acest site pune accent pe calitate si design modern, atat prin croiala cat si tendinte stilistice, realizeaza mai mult colectii feminine, elegante si casual.
Deocamdata accesorii precum genti, bijuterii, esarfe, palarii etc. nu sunt postate si nici papuci.

Personal astept sa vad ce vor scoate!

Are o gama variata de produse, multe dintre ele imi plac, tocmai de aceea am facut o comanda la ei.Mi-am luat o rochita din dantela, o fusta tip fluture si o bluza cu volanase tare simpatica si feminina. Multe din produsele de pe site-ul lor imi plac si ma gandesc la o a doua comanda, mai ales ca au inceput reducerile la ei si anume 40% din pretul afisat!!


Sunt foarte rapizi la expedierea produselor, la cateva minute dupa ce am plasat comanda am primit un mail de confirmare si un telefon. Am dat comanda luni, iar a doua zi, marti, a venit curierul. Transportul este de 20 lei pentru comenzile mai mici de 150 lei, iar peste aceasta suma, transportul este gratuit.


O gasiti aici , fiind disponibila in alte trei nuante(rosu, mov, negru), pret: 49 lei
E foarte frumoasa, fina, feminina, seamana exact ca in poze, e din 100% poliester si nu prezinta captuseala.



Disponibila aici, eu mi-am luat-o portocalie, insa o gasiti disponibila si in varianta mov, 66% bumbac; 34% poliester, e captusita, pret: 65 lei
E simpatica rochita, lungimea in cazul ei e mai lunga decat pe model, nu seamana ca in pozele de pe site, unde imi place mai mult...o sa vedeti mai jos postari cu produsele in realitate. Dar e ok!:P



Disponibila aici, pret: 60 lei, arata ca in poze, i se poate ajusta si o curea, e prima mea fustita tip fluture si imi place mult cum se aseaza.


POZE:











Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***

miercuri, 27 iunie 2012

STREET STYLE By ASOS.


♪ GAME & WATCH - CLAP CLAP ♫ 




GOLDIE GIRL


TOMBOY CHIC


                                               

FLUORESCENT YELLOW








DENIM ROLL-UPS




LEATHER SKIRTS


Source:    www.asos.com



Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***